Cauta
Iti place pagina noastra?
Da-ne un like!
 Producatori
Selectati produsele in functie de producator
Fluxo (8)
Lucart (10)
Valera (1)
 Colaborare
Cum devin distribuitor local Higiene Lacroix?
 Produse dorite
Lista este goala

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE SI PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE S.C. HIGIENE LACROIX S.R.L.



Acest document explica modul in care se colecteaza si se folosesc datele dumneavoastra personale. Datele personale sunt acele informatii care va pot identifica – precum numele, adresa de email sau numarul de telefon. Informatiile personale reprezinta o resursa importanta pentru noi si astfel le folosim cu responsabilitate si le stocam in siguranta. Daca doriti sa aflati mai multe informatii despre cum sunt utilizate datele dumneavoastra cu caracter personal, va rugam sa ne contactati.

PRINCIPII ALE PRELUCRARII DATELOR PERSONALE


• Datele cu caracter personal sunt prelucrate cu buna credinta si in conformitate cu dispozitiile legale in vigoare;
• Datele cu caracter personal sunt colectate numai in scopuri bine determinate, explicite si legitime, iar prelucrarea ulterioara nu va fi incompatibila cu aceste scopuri;
• Datele cu caracter personal se colecteaza in conformitate cu drepturile persoanei vizate prevazute de Regulamentul UE nr. 679/2016 cu modificarile si completarile ulterioare;
• Se vor lua masurile necesare (stergerea sau modificarea) cu privire la datele inexacte sau incomplete din punct de vedere la scopului in care sunt colectate si pentru care vor fi prelucrate;
• Se vor lua masurile tehnice si organizatorice (procedurale) adecvate pentru protejarea datelor cu caracter personal, impotriva distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii, modificarii, dezvaluirii sau accesului neautorizat.

SCOPUL UTILIZARII DATELOR CU CARACTER PERSONAL

S.C. HIGIENE LACROIX S.R.L. va colecta, utiliza si furniza datele personale oferite numai pentru realizarea scopurilor in care au fost colectate. Colectarea si utilizarea datelor personale se realizeaza cu scopul de a ne desfasura activitatea si de a oferi serviciile si produsele pe care le solicitati. In anumite situatii putem fi obligati sa furnizam date personale, atunci cand acestea sunt solicitate de autaritatile legale competente care urmeaza procedurile legale in vigoare.

SECURITATEA DATELOR PERSONALE

Pentru a proteja datele personale de distrugere accidentala sau ilegala, de pierderea sau alterarea acestora si de accesul unor persoane neautorizate, S.C. HIGIENE LACROIX S.R.L. utilizeaza masuri de securitate tehnice, organizatorice. Datele personale introduse de utilizator vor fi folosite numai in scopul declarat al acestei politici. Informatiile si datele din formularele/reclamatiile existente vor fi folosite numai in scopul declarat al acestei politici. S.C. HIGIENE LACROIX S.R.L. nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese de email obtinute de la angajati, parteneri sau alti colaboratori, fara acordul explicit al acestora.

POLITICA COOKIES DE PE SITE-UL S.C. HIGIENE LACROIX S.R.L.

Folosim cookies pentru a ne asigura de functionarea site-ului web in parametri normali, pentru a monitoriza utilizarea sa si pentru a servi utilizatorilor continut cat mai relevant. Daca decideti sa utilziati in continuare site-ul, sunteti de accord cu utilizarea cookies. Puteti bloca cookies modificand setarile browser-ului utilizat de dumneavoastra.

- Setari cookies Google Chrome: https://support.google.com/accounts/answer/61416?hl=RO&oco=1
- Setari cookies Internet explorer: https://support.microsoft.com/ro-ro/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies
- Setari cookies Mozilla Firefox: https://support.mozilla.org/ro/kb/activarea-si-dezactivarea-cookie-urilor

ACOPERIREA CERINTELOR MINIME DE SECURITATE

Orice modificare a datelor cu caracter personal se poate face numai de catre angajatii S.C. HIGIENE LACROIX S.R.L. , se vor executa copii de siguranta. Utilizatorii de date cu caracter personal sunt instruiti asupra importantei mentinerii confidentialitatii acestora, precum si cu privire la riscurile pe care le comporta prelucrarea datelor cu caracter personal.

CONTACTAREA IN CAZUL INTREBARILOR SAU PROBLEMELOR

Pentru mai multe informatii sau cereri in legatura cu protectia datelor, puteti sa ne contactati la aceasta adresa de email: gdpr@higiene.ro sau la numarul de telefon (+4) 0733 000 888.

Doar in cazul in care nu putem rezolva problema la nivelul asteptarilor dumneavoastra, puteti contacta Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (https://www.dataprotection.ro/) - Tel. +40 31 805 9211 - Mail: anspdcp@dataprotection.ro

Prezentul Regulament intra in vigoare astazi, 15.05.2018.
Prima pagina
|
Produse igiena
|
Producatori
|
Despre noi
|
Contact
|
Termeni si conditii
|
Harta site
 
© Copyright 2006-2019 Higiene Lacroix