Cauta
Iti place pagina noastra?
Da-ne un like!
 Producatori
Selectati produsele in functie de producator
Fluxo (8)
JVD (3)
Cele mai cautate Filtru de cautare
Material carcasa
Inox (5)
Putere consumata
Trafic recomandat
Intens (12)
Mediu (1)
Antivandalism
DA (13)
Timp uscare a mainilor
 Colaborare
Cum devin distribuitor local Higiene Lacroix?
 Produse dorite
Lista este goala
 Login
Abonare newsletter
Nume
Email
Produse igiena -> Uscatoare de maini

Uscatoare de maini

Higiene Lacroix prezinta pietei din Romania o gama cuprinzatoare de uscatoare de maini profesionale. Uscatoarele noastre de maini sunt recunoscute pentru fiabilitate, productivitate ridicata si calitate deosebita, fabricate de producatori de renume din domeniul sistemelor profesionale de igiena, precum: Mediclinics, Dyson, JVD sau Fluxo. Uscatoarele de maini au carcase fabricate din diverse tipuri de materiale precum inoxul satinat sau lucios, plasticul ABS (rezistent la socuri) sau din otelul emailat. Din punctul de vedere al functionarii, uscatorul de maini poate fi actionat cu senzor sau buton. Uscatoarele de maini de ultima generatie, produse ce reprezinta varful tehnologiei in domeniu, sunt uscatoarele de maini Dual-Jet: acestea utilizeaza doua jeturi-lama de aer (airblade) pentru a usca mainile intr-un timp record, maxim 10 secunde. In plus, acest tip de uscator de maini este dotat cu filtru HEPA al carui rol este acela de a retine 99.9 % dintre bacterii pentru igiena maxima.

Uscator de maini vertical Ultra Ventura silver

uscator maini profesional
Cod:
HD 1UVX
Marca:
Fluxo
Stoc:
Da
Generatia 2015 de uscatoare de maini ultra-performante. Uscatorul maini Fluxo Ultra Ventura usuca mainile in 7 sec. Motorul uscatorului este foarte fiabil, cu sistem brushless (fara perii) care ii confera o functionare fara intretinere timp de 7 ani. Este echipat cu filtru HEPA, care ajuta la indepartarea a 99,9% din bacteriile si praful din aerul circulat. Filtrul HEPA este sterilizat cu ajutorul ...
Cantitate:

Uscator de maini vertical Ultra Ventura alb

uscator maini cu senzor
Cod:
HD 1UV
Marca:
Fluxo
Stoc:
Da
Uscatorul de maini dual jet Ultra Ventura usuca mainile in 7 secunde! Este prevazut cu senzor si control al temperaturii. Uscatorul este echipat cu filtru HEPA, care indeparteaza 99,9% din bacterii si praf, si lampi UV care sterilizeaza aerul. Are de asemenea si o tava de colectare a apei detasabila, care mentine podeaua uscata. Motorul este foarte fiabil, pe sistem brushless (fara perii).
Clasa ...
Cantitate:

Uscator de maini dual-jet vertical Stell`Air silver

uscator de maini cu senzor
Cod:
HD 1SX
Marca:
JVD
Stoc:
La comanda
Uscatorul de maini dual-Jet Stell`Air usuca mainile in maximum 12 secunde fara sa utilizeze rezistenta electrica pentru a incalzi aerul circulat! Uscatorul este prevazut cu rezervor apa, cu posibilitatea de a se conecta la reteaua de drenaj. De asemenea este echipat cu filtru de aer antibacterian si efect de iluminare in zona de uscare a mainilor, cu lumina albastra. Rezervorul uscatorului este ...
Cantitate:

Uscator de maini vertical Stell`Air

uscator de maini cu senzor
Cod:
HD 1S
Marca:
JVD
Stoc:
La comanda
Uscator de maini dual-Jet Stell`Air, cu carcasa fabricata din plastic alb ABS tratat antibacterian. Design unic si imbunatatit fata de versiunile anterioare. Usuca mainile in 12 sec. Aparatul nu utilizeaza rezistenta electrica pentru incalzirea aerului, fapt ce reduce la jumatate consumul de energie electrica. Prevazut cu rezervor apa, cu posibilitatea de a se conecta la reteaua de drenaj. Este ...
Produs in promotie!
Cantitate:

Uscator maini jet JVD aluminiu argintiu

uscator maini aluminiu
Cod:
HD 4EX
Marca:
JVD
Stoc:
Da
Uscatorul de maini dual-jet Exp`Air - noua generatie de uscatoare de maini ultra-eficiente energetic. Usuca mainile in 10 secunde! Sistemul de uscare a mainilor cu ajutorul a doua lamele de aer nu utilizeaza rezistenta electrica motiv pentru care consumul electric este redus cu 50%. Carcasa uscatorului este ultra-rezistenta, fabricata din aluminiu injectat sub inalta presiune vopsit argintiu. Actionare ...
Produs in promotie!
Cantitate:

Uscator de maini vertical Dyson Airblade aluminiu

uscator maini Dyson
Cod:
AB 06
Marca:
Dyson
Stoc:
Da
Uscatorul de maini dual-jet Dyson Airblade reprezinta varful de tehnologie in domeniu. Usuca mainile in maxim 10 secunde! Carcasa este fabricata din aluminiu vopsit argintiu, este rezistenta la socuri, antivandalism. Uscatorul de maini este actionat automat cu senzor. Este echipat cu filtru HEPA.
Motor: Dyson fara perii, 88.000 rotatii/minut.
Energie consumata per uscare: 0,0044 ...
Produs in promotie!
3970.00 Lei + TVA
Cantitate:

Uscator maini Fluxo DryAR 3-in-1 chrome

uscator maini cromat
Cod:
HD 3FD
Marca:
Fluxo
Stoc:
Da
Noul uscator de maini Fluxo DryAR revolutioneaza conceptul de eficienta si confort in igiena mainilor: consuma de 5 ori mai putin curent, usuca mainile in cca.12 secunde, parfumeaza incaperea si mainile, cu ajutorul rezervelor odorizante din silicon (RFD 1L/1C), ionizeaza aerul circulat. Toate acestea adaugate unui design inspirat si unei fiabilitati uimitoare!
Carcasa uscatorului este fabricata ...
Cantitate:

Uscator maini Fluxo DryAR aluminiu alb

uscator maini aluminiu alb
Cod:
HD 2FD
Marca:
Fluxo
Stoc:
Da
Uscatorul de maini 3-in-1 cu senzor Fluxo DryAR este uluitor de puternic! Are carcasa fabricata din aluminiu vopsit alb, este prevazut cu sistem odorizare ambient (RFD 1L/1C) si ionizator incorporat pentru purificarea aerului. Uscatorul este prevazut cu comutator pentru rezistenta electrica, astfel ca in cazul utilizarii pe timp de vara se poate reduce consumul de energie cu 55%.
Nivel ...
Cantitate:

Uscator maini Fluxo PowerFlow inox lucios

uscator maini cu senzor
Cod:
HD 3PL
Marca:
Fluxo
Stoc:
Da
Uscatorul de maini Fluxo Power-Flow are carcasa fabricata din inox lucios, iar actionarea se face automat, cu senzor. Usuca mainile in maxim 12 secunde. Uscatorul se va opri automat dupa 40 de secunde de folosire continua.
Viteza aerului: 216 km/h
Dimensiuni (h x L x l): 32 x 29 x 17 cm
Garantie: 3 ani
Produs in promotie!
Cantitate:

Uscator de maini PowerFlow inox satinat

Uscator de maini PowerFlow inox satinat
Cod:
HD 3PS
Marca:
Fluxo
Stoc:
Da
Uscator de maini cu carcasa fabricata din inox satinat. Actionarea se face automat cu senzor.
Putere: 1.800 W
Nivel de zgomot: 70dB
Viteza aerului: 216 km/h
Dimensiuni (h x L x l): 32 x 29 x 17 cm
Cantitate:

Uscator maini Fluxo Classic inox satinat

uscator maini inox satinat
Cod:
HD 3CS
Marca:
Fluxo
Stoc:
Da
Uscator de maini Fluxo Classic cu senzor, cu carcasa fabricata din inox satinat. Uscatorul ofera o performanta mai mare si un control de precizie mai ridicat datorita tehnologiei avansate infrarosu si cip control.
Viteza aerului: 108 km/h
Dimensiuni: (h x L x l) 24 x 27 x 21 cm
Garantie: 3 ani
Cantitate:

Uscator maini Fluxo EcoLine alb

uscator maini cu senzor
Cod:
HD 2E
Marca:
Fluxo
Stoc:
Da
Uscator de maini Fluxo EcoLine cu actionare automata cu senzor. Uscatorul are carcasa fabricata din aluminiu alb inoxidabil si rezistent la socuri se recomanda a fi folosit in toaletele cu trafic mediu-intens.
Viteza aerului: 65 km/h
Dimensiuni: (h x L x l) 23 x 27 x 21 cm
Garantie: 3 ani
Cantitate:

Uscator de maini SANIFLOW, inox lucios

Uscator de maini SANIFLOW, inox lucios
Cod:
E 05AC
Marca:
Mediclinics
Stoc:
Da
Uscator de maini Mediclinics - Saniflow robust si elegant, cu o carcasa fabricata din inox lucios Acest tip de uscator este ideal pentru locurile cu trafic intens si nivel de vandalism ridicat, avand o rezistenta ridicata si viteza mare de uscare.
Garantie: 5 ani
Cantitate:

Uscator de maini SANIFLOW, inox satinat

Uscator de maini SANIFLOW, inox satinat
Cod:
e 05ACS
Marca:
Mediclinics
Stoc:
Da
Uscator de maini Mediclinics - Saniflow robust si elegant, cu o carcasa fabricata din inox satinat. Uscator perfect pentru locurile cu trafic intens si nivel de vandalism ridicat, avand o rezistenta ridicata si viteza mare de uscare.
Garantie: 5 ani
Cantitate:
Prima pagina
|
Produse igiena
|
Producatori
|
Despre noi
|
Contact
|
Termeni si conditii
|
Harta site
 
© Copyright 2006-2016 Higiene Lacroix