Cauta
Iti place pagina noastra?
Da-ne un like!
 Producatori
Selectati produsele in functie de producator
Cele mai cautate Filtru de cautare
Destinatie
Holuri (3)
Ambalare
500 ml (1)
 Colaborare
Cum devin distribuitor local Higiene Lacroix?
 Produse dorite
Lista este goala
Produse igiena -> Odorizante camera

Odorizante camera

Colectia de odorizanti profesionali pentru camera oferita de Higiene Lacroix se compune din produse a caror calitate este verificata si garantata. Odorizantii de camera au programari multiple orare, inchidere cu cheie, afisaj LCD, senzor de lumina. Rezervele de odorizanti profesionali de camera sunt disponibile in urmatoarele variante de parfumare: fructate (citrice, exotice, delicatese, tip CWS Frutto, tutti-frutti - tip guma de mestecat Turbo, etc), fresh, aromatherapy, florale sau pur si simplu neutralizatoare de mirosuri de fum de tigara (anti-tabac) sau de bucatarie, WC etc.

Odorizant camera electronic programabil

odorizant programabil
Cod:
OE 22
Stoc:
Da
Odorizant profesional ambiental automatic electronic. Are carcasa fabricata din plastic alb ABS si ecran LCD. Este prevazut cu sistem de inchidere cu cheie si are multiple programari orare. Odorizantul se poate seta aleatoriu: timpul de pulverizare, zilele de lucru pe saptamana (luni-duminica), precum si intervalul de economisire (1 min-4 ore).
Aparatul nu include bateriile. Ele se achizitioneaza ...
Cantitate:

Odorizant camera semi-programabil

odorizant programabil
Cod:
OE 1
Stoc:
Da
Odorizant profesional din ABS, prevazut ecran LCD, inchidere cu cheie, detector de lumina si multiple programari orare. I se pot ajusta: timpul si intensitatea pulverizarii, zilele de actionare saptamanala (luni-duminica), precum si intervalul de pulverizare (5 min - 4 ore).
Aparatul nu include bateriile. Ele se achizitioneaza separat.

Garantie: 1 an
Cantitate:

Odorizant WC Fresh

odorizant WC
Cod:
OA SF1
Stoc:
Da
Odorizant WC Efekt cu efect de lunga durata. Acopera mirosurile neplacute, are un parfum proaspat, persistent pana la 72 ore. Odorizantul se pulverizeaza in spatele toaletei.
Cantitate:

Odorizant Dermo-Tropic Dust

Odorizant Dermo-Tropic Dust
Cod:
OA D1
Stoc:
Da
Odorizant persistent sub forma de picaturi. Odata aplicat, mentine un aer placut timp de 24h. Odorizantul indeparteaza mirosurile neplacute.
Poate fi folosit in special in bai si vase de toaleta.
Fabricat in Spania
Cantitate:

Sita pisoar odorizanta

Sita pisoar odorizanta
Cod:
SP Blue
Stoc:
Da
Sita odorizanta pentru pisoar fabricata din material cauciucat. Este eficienta pana la 30 zile. Parfumeaza si impiedica infundarea cu obiecte nedorite a pisoarelor.
Ambalare: 1 buc./set
Cantitate:

Odorizant WC Sano Bon Blue

Odorizant WC Sano Bon Blue
Cod:
Sano Bon B
Stoc:
Da
Odorizant solid destinat vasului de toaleta. Are 5 utilitati: curata, lustruieste, dezinfecteaza, spumeaza si parfumeza. Previne acumularea tartrului in toaleta si este usor de utilizat. Se agata in interiorul scaunului de wc-ului. Rezista pana la 1000 de utilizari si dezinfecteaza.
Cantitate:

Pastile bazin WC

Pastile bazin WC
Cod:
PB 2S
Stoc:
Da
Pastile parfumate pentru bazin WC, care mentin curatenia si prospetimea in toaleta pentru mai mult timp. Nu dauneaza tevilor si mecanismului WC-ului. Curata depunerile de calcar. Setul contine 2 pastile.
Mod de utilizare: se introduce pastila in rezervorul de WC cu tot cu folia protectoare, iar aceasta se va dizolva in apa, colorand-o in albastru sau verde (miros fresh sau de pin). Cand culoarea ...
Cantitate:

Sita odorizanta pisoar

Sita odorizanta pisoar
Cod:
SP 30
Stoc:
Da
Indispensabila pentru mentinerea igieniei in grupurile sanitare, sita de pisoar Squill Chemicals parfumeaza si improspateaza aerul timp de 30 zile. Protuberantele de pe intreaga suprafata, previn stropirea si faciliteaza distribuirea parfumului in aer. Are un indicator al datei la care trebuie schimbata, permitand astfel un flux continuu de aer proaspat si parfumat in grupurile sanitare.
Parfumuri ...
Cantitate:
Prima pagina
|
Produse igiena
|
Producatori
|
Despre noi
|
Contact
|
Termeni si conditii
|
Harta site
 
© Copyright 2006-2020 Higiene Lacroix