Cauta
Iti place pagina noastra?
Da-ne un like!
 Producatori
Selectati produsele in functie de producator
Fluxo (7)
Lucart (10)
Valera (1)
 Colaborare
Cum devin distribuitor local Higiene Lacroix?
 Produse dorite
Lista este goala

Producatori

Fluxo

Uscatoarele de maini Fluxo inglobeaza cele mai noi tehnologii menite sa asigure igiena mainilor in timp scurt si cu eficienta energetica ridicata. Acoperind o plaja larga de tipo-dimensiuni, Fluxo se distinge prin fiabilitate si accesibilitate. Higiene Lacroix este importator si distribuitor exclusiv al acestei marci pentru Europa de Est si Europa Centrala.

LePapier

In calitate de importator si producator exclusiv al marcii LePapier, va oferim produse de calitate europeana: dispensere pentru hartie igienica si prosoape din hartie, dozatoare pentru sapun lichid si sapun spuma, consumabile profesionale pentru sistemele de igiena, hartie igienica, prosoape hartie si hartie industriala.

Q-Bic

Q-Bic ofera o gama completa de produse de igiena, in care se reflecta calitatea si designul deosebit. Produsele marca Qbic-line combina deopotriva, confortul in utilizare, fiabilitatea si functionalitatea.

Mediclinics

Cu o experienta de peste 30 de ani in sectorul produselor si accesoriilor pentru igiena colectivitatilor, Mediclinics produce echipamente care se disting prin fiabilitate, productivitate ridicata si calitate deosebita. Mediclinics este specializata in fabricarea uscatoarelor pentru maini cu aer cald, dozatoarelor de sapun, dispenserelor pentru hartie igienica, precum si dispenserelor pentru prosoape de hartie.

Lucart

Lucart este unul dintre cei mai mari producatori europeni de hartie subtire MG pentru ambalaj flexibil si este situat in top 10 producatori de hartie. Strategia de dezvoltare a Lucart Group este bazata pe o misiune clara, ce se axeaza pe urmatoarele valori: inovare continua, calitate a produselor, respect pentru mediul inconjurator si orientare totala spere client.

Dyson

Uscatoarele de maini marca Dyson sunt singurele produse de acest gen, care indeparteaza complet apa de pe maini si nu oricum, ci doar in 10 secunde. Dyson Airblade utilizeaza tehnologii patentate in proiectarea si fabricarea produselor sale. Uscatoarele de maini sunt dotate cu un filtru Hepa care elimina 99.9% din bacteriile din aerul folosit pentru uscarea mainilor.

JVD

JVD este binecunoscuta pentru fabricarea si proiectarea de produse pentru igienă și echipamente hoteliere in intreaga lume. Dispune de o gama larga de uscatoare de maini, dozatoare sapun, dispensere, uscatoare de par, cosuri de gunoi, etc.

Valera

Valera este recunoscuta ca fiind una dintre marcile consacrate din industria ingrijirii profesionale a parului. Pentru a dezvolta si a crea cele mai performante uscatoare de par, Valera mentine o stransa colaborare cu specialisti in ingrijirea parului si styling. Ca marca elvetiana, Valera beneficiaza de reputatia, de renumele "produs in Elvetia", imaginea comunicand valori precum calitate, precizie, incredere, competenta, exclusivitate.

Squill Chemicals

Detergenti si sapunuri lichide de uz profesional general, produse chimice pentru curatenie de calitate europeana precum solutii alcaline, acide, odorizanti, solutii de curatare si intretinere a suprafetelor, dezinfectanti, saci menajeri, etc.

Buzil

Cu o traditie de peste 100 de ani in domeniul producerii de detergenti si solutii profesionale pentru curatenie, compania Buzil din Germania este una dintre cele mai avansate intreprinderi chimice din Europa. Buzil ofera o gama completa de produse destinate curateniei profesionale in spatii industriale, bucatarii profesionale, cladiri de birouri, spitale si nu numai.

Tehnical Concepts

Brand foarte cunoscut la nivel mondial in domeniul furnizarii de solutii inovative pentru igiena grupurilor sanitare din institutii. Dozatoarele pentru sapun marca Technical Concepts indeplinesc cele mai inalte cerinte in materie de fiabilitate si igiena.

SpringAir

Este prima companie din domeniul odorizantilor profesionali care a aplicat franciza la nivel international. Produsele marca Spring Air sunt fabricate conform normelor europene in vigoare si a sistemului de management al calitatii ISO 9001. Odorizantii de camera de la Spring Air au diferite arome, absorb mirosurile neplacute, inclusiv cel de fum de tigara.

Hygolet

Compania Hygolet a fost fondata in anul 1978 in Suedia, astazi avand distribuitori in peste 60 de tari din intreaga lume. Inovatia principala a companiei, care a fost si brevetata, este reprezentata de colacul pentru WC igienic. Produsele pentru igiena grupurilor sanitare, oferite de companie, sunt dintre cele mai moderne si eficiente.

Eurocarta

Eurocarta este una dintre cele mai importante companii europene producatoare de consumabile profesionale din hartie. Produsele precum, hartia igienica, rolele de hartie industriala si medicala, prosoapele de hartie pliate sunt de cea mai buna calitate, fiind fabricate intr-una dintre cele mai moderne unitati de productie din Italia.

Papernet

Papernet este lider european in productia de consumabile din hartie destinate igienei si curateniei profesionale. Produsele din hartie Papernet inglobeaza cele mai noi tehnologii de fabricatie printre care Dry-Tech si Bio-Tech.

Tork

Lider global in domeniul produselor si sistemelor pentru igiena. In reteaua de distributie a produselor marca Tork, sunt incluse mai mult de 100 de tari din Europa, Orientul Mijlociu, Asia, America si Africa. Printre produsele fabricate de aceasta companie se numara si dozatoarele pentru hartie, foarte fiabile si rezistente.

Celtex

Infiintata in urma cu mai mult de 25 de ani, intr-o regiune din Italia recunoscuta ca fiind cea mai mare si importanta in sectorul fabricarii hartiei, Celtex a dezvoltat si dezvolta in continuu noi tehnologii care au ca scop crearea unor produse de cea mai buna calitate. Celtex ofera consumabile profesionale din hartie precum hartia industriala si rolele de hartie medicala cerata sau simpla.

Prima pagina
|
Produse igiena
|
Producatori
|
Despre noi
|
Contact
|
Termeni si conditii
|
Harta site
 
© Copyright 2006-2020 Higiene Lacroix